Alla nyheter från Intermot

Aprilia
Piaggio valde att presentera sina två nyheter dagarna innan Intermot, för Aprilia blev det Caponord som fick en specialversion döpt Rally. 

BMW
Den tyska tillverkaren presenterade en uppdaterad S1000RR, med mer effekt och mindre vikt, och två nya boxermodeller – R1200RS och R1200R. BMW passade också på att presentera två specialversioner av deras maxiskotrar. 

Ducati
Den stora, och enda nyheten, från Ducati på Intermot var efterlängtade Scrambler. Ducati presenterade dock inte bara en utan fyra stycken Scramblers. Grundmodellen Icon och extrautrustade Urban Enduro, Full Throttle och Classic. 

Honda
För Honda debuterade nya Crossrunner för allmänheten. Den presenterades via pressmeddelande redan i början av september och har fått flera liknande uppdateringar som VFR800.

Kawasaki
Intermots största nyhet får bli Ninja H2R, raceversionen av Ninja H2. Den kompressormatade racern har 300 hästkrafter och hela redaktionens uppmärksamhet. Gatversionen presenteras på EICMA. Kawasaki visade även uppdaterade Versys 650 och 1000.

KTM
Två nyheter kom från KTM på Intermot. Som vi visste sedan tidigare visade de upp Freeride E-SM, en motardversion av deras el-enduro. De visade även upp 1290 Super Adventure, en modell som fångades på bild för ett par veckor sedan och som kortfattat är en 1190 Adventure med större motor och extra allt.

Moto Guzzi
En ny Moto Guzzi V7, döpt V7 II, var den andra nyheten som Piaggio valde att presentera innan pressdagen på Intermot. Den får ABS, uppdaterad motor och kommer i tre olika utföranden.

Suzuki
Suzuki har äntligen tagit fram en streetfighter baserad på GSX-R 1000. Den heter GSX-S 1000 och kommer även med helkåpa, läs mer om modellerna här. Den japanska tillverkaren visade även DL650XT, en grusanpassad V-Strom, och meddelade att GSX-R 1000 får ABS och en speciell GP-lackering. Man passade också på att presentera sina MotoGP-förare.

Triumph
Triumphs nyhet kom i form av Street Triple RX, en Daytonafierad Street Triple R. Kortfattat har den fått diverse tillbehör monterade, bakdelen från Daytona 675R och en quickshifter. Triumph presenterade även tre stycken specialversioner av Bonneville.

Yamaha
Likt Piaggio (Moto Guzzi och Aprilia) valde Yamaha att presentera två nyheter innan pressdagen på Intermot drog igång. XJR1300 har uppdaterats och skiljer sig på flera sätt från föregångaren, nu kommer XJR även som caféracer-versionen Racer. MT-07 får sin första specialversion, döpt MotoCage och är inspirerad av stuntvärlden. Yamaha visade också upp ett nytt framtidskoncept och en video som antyder att en ny sporthoj kommer presenteras på EICMA – kanske nya Yamaha R1?