Nya tält från Moto Action

Depåtält – vägen till framgång!

Alla har vi dagar då allt bara stämmer! Adrenalinet flödar, du blir ett med hojen och ligger perfekt i kurvorna. Du plockar placeringar med precision och landningarna bara sitter, varv efter varv.  När du passerar mållinjen gör du det med ett resultat som visar vart skåpet ska stå, eller ja… tältet! 

Moto Action lanserar ett nytt depåtält. Ett såkallat ”easy up tält” som du snabbt reser upp utan verktyg. Mycket mer tid över till aktiviteter och härligt depåhäng med andra ord. Tältet ska ha extra tjock tältduk och klara tuffa tag, både i och utanför depån. Tre väggar medföljer och allt levereras i en smidig bärväska.

Depåtältet fungerar lika bra till förberedelser som att fira sina framgångar. En yta på ca 3×3 meter innebär plats för både dig, din hoj och även lite väl kylda drycker och välbehövliga ombyten. Väggar och tak av PU-behandlad polyester innebär att du är förberedd för alla typer av väderförhållanden. Du kan skydda dig och din hoj från sol, regn, vind och fokusera ostört utan nyfikna ögon eller ivriga fans.  Förutom för att skydda dig och hojen fungerar detta depåtält som en perfekt plats att vila mellan körningarna, hitta fokus eller som ett mobilt omklädningsrum. Ett depåtält är helt enkelt en mycket praktisk lösning som du snart inte kommer kunna vara utan.  Klicka här för att läsa mer om Motoactions depåtält.