Racetält

Oavsett vilken typ av hoj man föredrar känner vi alla till den där smått euforiska, och ibland pirriga oh-nu-kom-jag-för-fort-in, känslan när man lägger hojen lite lätt och sedan gasar ur kurvorna. Man känner sig lite bad ass, liksom.

En del nöjer sig med kurviga vägar, andra kör bana! Har man någonsin kört bana, vare sig det gäller knix-kurs eller ren bankörning har man nog upptäckt hur mycket vädrets makter betyder.

Förställ dig en varm och solig dag som gör att det ser ut som vatten strax ovanför asfalten och du just avslutat dina första varv på banan. Skinnstället sitter slickat utmed hela kroppen och känns som en portabel, högst personlig och en smula generande efterhängsen bastu. Att försökta kränga av sig det och samtidigt bevara någon slags värdighet är i det närmaste en omöjlighet. Då kan man göra det lite lättare för sig och ha ett depåtält där man kan hänge sig åt mer eller mindre värdiga tekniker för att få av sig stället utan att behöva tänka på omgivningen och efteråt lugnt vika bort väggarna och avnjuta din dryck och se ut över raderna av hojar.

Detsamma gäller om det nyckfulla skandinaviska vädret väljer att visa sig från sin lite grinigare sida med regn och blåst då man med kalla och fuktiga sparrisfingrar försöker fälla ned överdelen för att sätta på sig en tjocktröja och förhoppningsvis hinna torka & värmas upp lite innan nästa pass, då är det galet skönt med ett depåtält som skyddar mot vindbyar och regn. Möjligheterna är oändliga, både för dig och din hoj. Du kan också klicka här för att läsa mer om XLMotos snabbmonterade tält.