Alla nyheter från EICMA

Klicka på länkarna för att läsa mer om modellen.

Aprilia
Bara dagar efter att ha vunnit World Superbike presenterade Aprilia en uppdaterad RSV4 med tillägget RR vars V4-motor fått mer effekt. Aprilia visade även upp en ny Tuono som växt till 1100 kubik. 

BMW
Från BMW fick vi se den efterlängtade adventuremodellen S1000XR, som baseras på superbiken S1000RR. Det tyska märket visade också upp en uppdaterade F800R.

Ducati
Vi hade hört två rykten om Ducati inför EICMA, båda stämde. Panigalen växer med hundra kubik till 1299 och även en ny Panigale R presenterades. Multistrada uppdaterades och blir den första Ducatin med DVT (variabla kamtider). Ducati passade även på att offentliggöra Scramblers tillbehörskatalog och specialmodellerna Monster Stripe och Diavel Titanium.

Honda
Det blev inga nya produktionsmodeller från Honda på EICMA. Istället visade de två väldigt spännande prototyper. Dels RC213V-S som är en gatlegal prototyp baserad på MotoGP-produktionsracern RCV1000R och dels True Adventure som vi tolkar som en förhandsvisning av kommande Africa Twin.

Husqvarna
Den första nya landsvägsmodellen från sammanslagna Husqvarna och Husaberg är supermotarden 701 som visades tillsammans med två fräna koncept. 

Kawasaki
Förväntningarna var höga på nya H2 efter att vi fått se raceversionen H2R på Intermot för en månad sedan. Den slutgiltiga specifikationen landade på 210 hästkrafter och 238 kilon. Kawasaki visade även nya Z300 och en ergonomiskt uppdaterad 1400 GTR.

KTM
Det österrikiska märket visade endast en ny landsvägsmodell på EICMA och det var 1050 Adventure, en A2-vänlig modell baserad på storebror 1190 Adventure.

Moto Guzzi
Det var stor betoning på glidare under Moto Guzzis EICMA-presentation. Audace och Eldorado är två nya California 1400-deriverade glidare, Guzzi visade även upp en prototyp och en specialversion av California 1400 Touring.

MV Agusta
Veckan innan EICMA läckte den nya modellen Stradale och mycket rikigt presenterades den på mässan. Det handlar om en Rivale-baserade sporttourer med packväskor. 

Suzuki
Inga nyheter presenterades av Suzuki på EICMA, de visade upp Intermot-nyheterna och bekräftade helgens MotoGP-wildcard på Valencia.

Triumph
Tiger 800 uppdateras till 2015 och var Triumphs stora nyhet. De visade även upp två specialversioner.

Yamaha
En av mässans roligaste nyheter var nya YZF-R1, som vi väntat på ända sedan antydningar efter Intermot. Den har 200 hästkrafter och väger 199 kilo. Yamaha visade också upp Tracer, en sporttourer baserad på MT-09.