P-G från kap till kap!

När ni läser detta är han på väg söderut, kanske just genom sitt kära Sahara. P-G har nämligen gjort verklighet av en dröm han har haft i många år; att få göra en riktig långresa. Att starta på Nordkap mitt i vintern och sedan dra ner till Afrikas sydspets (Kap Agulhas), det kallar vi verkligen för en riktig långresa!

Han startade med sin BMW HP2 på den vindpinade och isande kalla Nordkapsklippan den 22 december. Notera att det är beckmörkt hela dygnet så här års på dessa breddgrader! På julaftonen svängde han förbi hemma i Fjällbonäs för att fira julaftonen med familjen, innan han fortsatte färden söderut.

Efter att han passerat Medelhavet med båt och kommit till Afrikas fastland är det slut på ensamheten, eftersom två kompisar ansluter där. Också de kör BMW-värstingen HP2.

Efter två månader och drygt 2500 mil väntas de komma ner till den afrikanska kontinentens sydligaste spets Kap Agulhas, där det nu är midsommar. Kap Agulhas ligger en dagsresa sydväst om Kapstaden.

Så låt oss gissa att P-G under sin från Nordkap till Sydkap får uppleva allt från beckmörker till solen i zenit, från minus 25 till plus 45 och från tundra via sandöken till regnskog!

Väl hemkommen ska sedan vår hjälte dra igång sin offroadverksamhet igen, fast nu med intensifierad kraft… han ska nämligen inhandla ett gäng HP2:or! Deltagarna på hans offroadutflykter ska i fortsättningen alltså få köra dessa exklusiva twinnar. Så om P-G nu får sitt livs upplevelse, så kommer ni att kunna få ert livs upplevelse i Arvidsjaur i sommar…

Ni kommer givetvis att kunna följa P-G:s resa på hans hemsida nedan.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: