Anmälan öppen till Husqvarna TREK 2024

Husqvarna TREK 2024 – Den tre dagar långa expeditionen genom Granada, Spanien, organiserad av Husqvarna Motorcycles, har skapats för alla som gillar motorcykeläventyr i olika terräng och genom fantastiska landskap. Intresserade uppmanas att anmäla sig snarast, för att säkra en av de 70 platser som finns tillgängliga till det spännande evenemanget som äger rum den 18-22 november 2024.

Från ankomst till avresa, inklusive de tre dagarna som kommer att ägnas åt att upptäcka Granadas gömda skatter på två hjul, kommer allt att vara arrangerat. Detta innebär att förare helt kan fokusera och spendera sin tid med att njuta till fullo av körupplevelsen, kulturen och all den gästfrihet som södra Spanien har att erbjuda.

Varje dag kommer erfarna förare med stor kunskap om regionen hänga med deltagarna, och de bästa vägarna att utforskas. Tätt efter alla 70 förare kommer teknisk support och medicinsk support finnas, för utifall det skulle behövas. Efter evenemanget kommer foton och videor att delas med deltagarna, vilket gör att de kan reflektera över tiden på Husqvarna Trek 2024 och vad som lär bli ett antal minnesvärda dagar.

Med endast 70 platser tillgängliga förväntas Husqvarna Trek 2024 bli fulltecknad inom några få dagar. 

LÄNK : MER INFO OCH ANMÄLAN

Annons

Annons

Senaste utgåvan