Anmälan öppen till Ducatis DRE Adventure 2024

För sjunde gången i ordningen arrangeras DRE Adventure under säsongen 2024 med fyra evenemang inkluderade i Ducati Riding Academy-kalendern.

DRE Adventure är en kurs tillägnad äventyrsentusiaster som vill förfina sina färdigheter som offroad- och Adventureförare, experimentera med egenskaperna hos Ducati-motorcyklar i charmiga italienska omgivningar och få hjälp av erfarna instruktörer för att slipa på körtekniken.

År 2024 kommer alla DRE Adventure-evenemang att ha Park Hotel ai Cappuccini som bas, ett före detta 1600-talskloster beläget i centrum av Gubbio (Perugia, Italien), som också erbjuder möjligheten att tillbringa några extra dagar med att koppla av tillsammans och utforska området och dess traditioner.

DRE Adventure genomförs bakom styret på Multistrada V4 S, Multistrada V4 Rally och DesertX.

DRE Adventure-formatet kännetecknas av ett omfattande program, bestående av förarutbildningar med körtips kombinerat med guidade turer i olika typer av terräng. Tack vare en pool av erfarna instruktörer ger kursen motorcyklister möjligheten att upptäcka hemligheterna inom ”Adventouring”-världen: från rätt körställning, till att lära sig de mest effektiva offroad-körteknikerna, upp till teknisk rådgivning och hur du bäst packar motorcykeln som förberedelse inför dina motorcykeläventyr, och hanteringen av olika oförutsedda händelser som kan uppstå under dina motorcykelresor.

DRE Adventure-programmet är uppdelat på två dagar. Den första dagen äger rum på Villa Benveduti, en elegant 1700-talsvilla i Gubbio, och är tillägnad att lära känna motorcykeln och utföra tekniska övningar för att få rätt självförtroende för offroadkörning. Den andra dagen inkluderar en tur med både landsvägs- och offroadsektioner, där deltagarna får praktisera det de lärt sig under körutbildningen och slipa på att ytterligare förbättra sin körteknik.

DRE Adventure arrangeras vid fyra tillfällen 2024: de två första i juni (11-12 och 13-14 juni) följt av ytterligare två i oktober (30 september – 1 oktober och 2-3 oktober).

För mer information om DRE-kurserna, programmet och anmälan : LÄNK

Annons

Annons

Senaste utgåvan