Guy Martins och Ian Hutchinsons motorcyklar stulna

Brittiska teamet Tyco BMW är nära förknippat med storheter som Guy Martin och Ian Hutchinson och därmed framgångar i det legendariska Isle of Man TT. Under helgen ställde de ut fyra motorcyklar på den brittiska motorcykelmässan Motorcycle Live. Men under natten mellan söndag och måndag försvann motorcyklarna ur teamets trailer som stod parkerad utanför ett hotell i Birmingham.
 
Ian Hutchinsons Superstock Tyco BMW S1000RR som han vunnit med i NW200, Isle of Man TT och Ulster GP är en av motorcyklarna som nu är på vift. Även Christian Iddons Tyco BMW S1000RR från British Superbike försvann, den ska ha varit utrustad men en väldigt exklusiv sving från Suter. Christian Iddon förlorade även sin Superstock-testhoj. En Superbike-kittad S1000RR som Guy Martin kört Isle of Man TT finns även bland det förmodade stöldgodset.
 
– Vi lägger ner vårt hjärta och vår själ i racing och de här motorcyklarna har sentimentalt värde. Det är helt och hållet förkrossande när sådan här händer, speciellt när de här motorcyklarna fanns på mässan för att racefans skulle få se dem, säger teamchefen Philip Neill.
 
Enligt Tyco BMW
ska motorcyklarna forslat iväg i en vit Ford Transit. Polisen är givetvis underrättad men teamet har vädjat till allmänheten att hålla ögonen öppna efter motorcyklarna.
 

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: