Yamaha på MC Mässan 2017

Bland nyheterna i Yamahas monter hittar vi modeller i vitt skilda dela av modellprogrammet. Det enda som saknas är egentligen en ny adventuremodell. Scramblerversionen av busglidaren XV950 Bolt är den senaste moderna retrohojen från Yamaha, det var först osäkert om den skulle komma till Sverige men det gjorde den till sist.

Till de befintliga moderna retromodellerna XSR700 och 900 finns en uppsjö tillbehör att välja mellan och många av dem kan ses monterade på motorcyklarna på mässan.
 
Uppdaterade MT-09 med standardmonterad quickshifter bjuder på lika delar bus som praktisk användbarhet. Värstingen MT-10 har även den fått quickshifter som standard och modellen finns numera i en SP-version med semiaktiva stötdämpare från Öhlins.
 
– Vi börjar få en bra bredd på modellprogrammet, vilket är kul. Det är även positivt att det kommer en relativt tidig uppdatering på vår populära MT-09. Sedan är vi nöjda med att få visa upp en ny R6, en modell som uppskattas av många av besökarna, säger Peter Chadwick på Yamaha Scandinavia.
 
Förutom de nya motorcyklarna kan besökare av MC Mässan även vila ögonen på Valentino Rossis GP-racer, eller varför inte en utryckningskittad FJR 1300?
 

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: