Yamaha avslöjar ny Tracer

Tracer 900 fortsätter att bygga vidare på den populära MT-09-plattformen men till 2018 får den flera uppdateringar.
 
Förutom rent kosmetiska förändringar har sadeln och passagerarens handtag förbättrats. Sadelhöjden är numera justerbar i två lägen och tanken har fått ett mjukt skydd. Även fotpinnarna för passageraren har setts över. Kåpglaset kan numera justeras med ett enhandsgrepp.
 
Svingen är ny och tillsammans med nya inställningar för stötdämparen ska den ge högre komfort och än mer touringanpassa den sportigare MT-09-plattformen. Styret är smalare och handskydden är lättare.  Detta ska göra föraren till ett mindre vindfång och underlätta vid kökörning.
 

För att möta de teknikhungriga kunderna i touringsegmentet har Yamaha skapat en ny toppversion kallad Tracer 900 GT till 2018. Den här modellen får alla uppdateringar som du hittar hos vanliga Tracer men det slutar inte där. Tracer 900 GT får quickshiftern som är standardmonterad på MT-09 sedan 2017 och en fullt justerbar gaffel i guldfärgad ton. Förspänningens justering på bakdämparen har flyttats ut för enklare åtkomst.
 
Farthållare och hantagsvärme är standard på Tracer 900 GT vilket höjer touringegenskaperna milsvida. Instrumenteringen är uppgraderad med en modern TFT-skärm.
 

Annons

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: