VIP – Exklusivt för dig som prenumererar

Erbjudandet gäller bandagar på Mantorp Park 1-2 maj och 31 augusti – 1 september. Dagarna leds av professionella instruktörer som tar hand om alla, nybörjare som erfaren. Läs mer på actionpics.se, ange prenumerationsnummer vid bokning för att ta del av erbjudandet. Nedan kan du läsa mer om erbjudandet för licenskurs. 

200 kronor rabatt Licenskurs Mantorp Park den 30/4-2/5 för dig som prenumererar på Bike

Du behöver ingen racemotorcykel för att ta licens, det går bra med en vanlig gatregistrerad motorcykel. Du behöver heller inte vara en av de snabbaste på banan för att ta licens men du kommer kanske att bli det genom träning. Kursen innefattar kort och gott allt du behöver veta om grundläggande säkerhet kring motorcykeln och hur den måste förberedas för tävlande och hur genomförandet av en tävling eller träning går till. Genomgång av alla flaggornas betydelse och de olika situationer som kan uppstå runt och kring en motorbana under en tävling eller träning. Licenskursen sker i samband med Actionpics bandagar på Mantorp Park. Ordinarie Pris 1200 kr .

Mer om licens kan du läsa här: http://www.svemo.se/sv/Grenar/Roadracing/Licens/

Anmälan samt mera info om Licenskursen på Mantorp Park den 30/4-2/5: http://mantorp-racing.se/wp/events/licenskurs-pa-mantorp-park/

Ange “bike” i fältet kupongkod så räknas dina 200 kronor rabatt av samt uppge ditt  prenumerationsnummer i fältet “kommentar” 

Begränsat antal platser, först till kvarn…….