Vinnarminnen av papper

 

Valentino Rossi har bjudit sina fans på massor av fantastiska minnen, men få är lika outplånliga som tillfället då han körde om Casey Stoner på 23:e varvet på Laguna Seca under 2008-års U.S. Grand Prix.
Den kontroversiella omkörningen genom den berömda, böljande "korkskruven" var utan tvekan det mest dramatiska ögonblicket under 2008 års MotoGP-säsongen (en händelse som ironiskt nog återskapades i år då Marc Marquez körde om Rossi på samma ställe).
Yamaha Paper Crafts återskapade nyligen ögonblicket genom att bygga ett diorama i papper, föreställande Rossi då han skär igenom korkskruven på sin M1. Projektet, som skapats av designern Nobutaka Mukouyama och tog cirka ett år fån början till slut. Hela modellen är 120 cm bred,  44,7 cm bred och 49,5 cm djup. Det är Yamaha Paper Crafts största modell någonsin. Det enda som stör är frånvaron av Casey Stoner på sin Ducati Desmosedici.
Fullständiga instruktioner och utskrivbara mallar finns att ladda ned gratis på Yamahas hemsida så att alla kan göra sin egen diorama med 48 ark A4-papper.
http://global.yamaha-motor.com/yamahastyle/entertainment/papercraft/racing/
Någon som vill vara först? Skicka bilder på din variant till Bike så lägger vi upp dem på vår Facebook-sida.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: