Test: Ducati Scrambler Flat Track Pro, Moto Guzzi V7 Stornello, Triumph Street Twin och Yamaha XSR700

Retrotrenden fortsätter starkt på den växande motorcykelmarknaden. Tillverkarna spottar ur sig nya modeller för att locka till sig både nya och gamla köpare. Med klassiska attribut och utseende som för tankarna tillbaka till 60-talet lockas många kunder in i butikerna. 
 
Relativt överkomliga hojar med utstrålning och personlighet som är billiga att försäkra och erbjuder körglädje samt modern teknologi. Det verkar vara ett vinnande koncept men om det stämmer i verkligheten ska vi ta reda på under några sköna soliga sommardagar.
 
Vi testar fyra intressanta modeller för att se om de håller måttet för vad du som kund kan förvänta dig. Hojarna som vi tittar närmare på är Ducati Scrambler Flat Track Pro, den mest påkostade Scrambler-varianten som lanserades förra året. Moto Guzzi V7 II Stornello heter nästa italienare i testet. Därefter väljer vi att titta närmare på brittiska Triumph Street Twin, även den helt ny till i år. Yamaha XSR 700 är den sistnämnda motorcykeln i testet och även den en ny bekantskap. 
 

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: