Tävla om att bli testförare åt Vanguard

Vanguard som är baserade i New York har visionen att sätta nya premiummodeller till världen. Produktionen av de första motorcyklarna är tänkt att dra igång nästa år men till dess är företaget på jakt efter nya testförare och en av dem kan bli du.
 
De har nämligen dragit igång en tävling där vem som helst kan vinna en plats som testförare av deras nya motorcyklar för en dag. Tävlingen sträcker sig fram till 28 februari och du deltar genom att svara på en fråga på den här sajten som Vanguard tagit fram. Totalt tre vinnare kommer koras.
 
Tillverkarens motorcyklar är främst designmässigt exklusiva modeller. Konstruktionen använder sig av moduler som kan konfigureras på olika vis för att skapa olika motorcyklar. Motorn, som enligt uppgift kommer från S&S, är en V-twin på 1917 kubik med integrerat avgassystem.
 
Roadster bärs upp av mängder av blank aluminium och tanken är byggd av kolfiber. Alla ljuskällor är såklart av LED-typ och instrumenteringen är en stor LCD-skärm. Istället för backspeglar har modellen en bakåtriktad kamera. Roadster kommer kosta cirka 30 000 dollar.
 

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: