Talande hjälmtest och grusgixxer – årets mest sedda klipp

Är det en artikeltyp som är favoritiserad så är det videosektionen. Ett härligt Youtube-klipp är alltid uppskattat och därför har vi sparat det bästa till sist – årets mest sedda videoklipp här på bike.se. Förstaplatsen tas av ett relativt ovetenskapligt hjälmtest som ändå säger en del. Likt tidigare listor är det topp fem som gäller, enjoy!

5. Kör på bakhjulet in i en polisbil

”Den här hjälmkameran filmar när dess ägare lyckas med det mindre imponerande bedriften att köra in i en polisbil – på bakhjulet.”

4. När en bil oväntat svänger
”Den här kraschen är ett otrevligt exempel på när en bil oväntat svänger framför en motorcykel och utgången är oundviklig.”

3. Tusenkubikare tävlar mot skoter

”En Yamaha-skoter ställer upp i en tävling mot tusenkubikare runt en smal och gokart-liknande bana. Skoterföraren imponerar.”

2. GSX-R går loss på grus
”Finska StuntFreaksTeam har gruskitat en Suzuki GSX-R 1000 och tar den i det här klippet på en tur i skogen.”

1. Ett ”vetenskapligt” hjälmtest
”En femstjärnig Marushin 777 möter en hjälm från kinesiska RZO, som kostar runt en sjättedel av den från Marushin, i ett högst vetenskapligt test bestående av en hammare.”

Och med det var våra topplistor från 2014 års mest lästa artiklar färdiga. Har vi missat en topplista som du gärna vill se? Kommentera nedan!

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: