Svenskarna på plats i Magny-Cours för Bol d´Or 24h

Bol d´Or körs på franska Magny-Cours racerbanan,avgörs över 24 timmar och är en deltävling i FIM Endurance VM. Vi har ett svenskt team på plats i år under namnet Team World Endurance, som till viss del består av Br. Hörberg Racing från ERF:s NEC-serie, större delen av teamet består dock av det rutinerade World Endurance teamet som återuppstår för just denna tävling i år. Förare är Tobias ”Racertobbe” Andersson, Pontus Bergsman och Per Nilsson med Daniel Almqvist-Björn som reservförare.

Ytterligare femtontalet teammedlemmar finns på plats för att hålla igång teamet med allt som det innebär att köra ett 24 timmars race, depåstopp, meka, matlagning och så vidare.

Första friträningen kördes igår och teamet rapporterar att de inte är helt nöjda med varvtiderna än så länge. Idag kommer man att få köra ytterligare träning samt kval och dessutom natträning.

-Vi kommer att använda kvalet idag som en vanlig träning och istället satsa allt på kvalet imorgon. Just för att lära sig mer om banan. Vi ligger några sekunder efter de mål vi satte upp, hälsar teamet.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: