Suzuki lanserar reservdelsshop för klassiska hojar

Det är Suzuki Storbritannien som ligger bakom initiativet och via hemsidan www.suzuki-gb.co.uk/classics kan man nu beställa hem fabriksnya reservdelar till flertalet klassiska modeller. De har sedan tidigare tjuvstartat med sektionen ”Vintage Bikes” som innehåller cyklar äldre än 1990 – bland annat RGV250 och GSX-R750. 

Nu har de även lagt till ”Modern Classics” som ska innehålla hojar från 1990-99. Än så länge finns bara GSX-R1100L där men flera ska läggas till i den snara framtiden, bland annat TL1000 nästa månad och Bandit 600 och 1200 efter det. För att demonstrera hur mycket delar det finns så återställer Suzuki just nu en GSX-R1100L med hjälp av de 1500 delar som finns tillgängliga via hemsidan. 

– Det finns flertalet hojar från 90-talet som fortfarande är väldigt attraktiva för våra kunder och det finns många ägare som återställer och servar motorcyklar från den tidsperioden. Modern Classics-sektionen av Vintage Parts-programmet gör hela den upplevelsen så mycket enklare, säger Tim Daves på Suzuki GB.

Det verkar inte som att man måste bo i England för att få köpa delar, så har du en av de berörda cyklar och är köpsugen är det bara att klicka dig vidare och lägga en beställning!