Suzuki lanserar reservdelsshop för klassiska hojar

Det är Suzuki Storbritannien som ligger bakom initiativet och via hemsidan www.suzuki-gb.co.uk/classics kan man nu beställa hem fabriksnya reservdelar till flertalet klassiska modeller. De har sedan tidigare tjuvstartat med sektionen ”Vintage Bikes” som innehåller cyklar äldre än 1990 – bland annat RGV250 och GSX-R750. 

Nu har de även lagt till ”Modern Classics” som ska innehålla hojar från 1990-99. Än så länge finns bara GSX-R1100L där men flera ska läggas till i den snara framtiden, bland annat TL1000 nästa månad och Bandit 600 och 1200 efter det. För att demonstrera hur mycket delar det finns så återställer Suzuki just nu en GSX-R1100L med hjälp av de 1500 delar som finns tillgängliga via hemsidan. 

– Det finns flertalet hojar från 90-talet som fortfarande är väldigt attraktiva för våra kunder och det finns många ägare som återställer och servar motorcyklar från den tidsperioden. Modern Classics-sektionen av Vintage Parts-programmet gör hela den upplevelsen så mycket enklare, säger Tim Daves på Suzuki GB.

Det verkar inte som att man måste bo i England för att få köpa delar, så har du en av de berörda cyklar och är köpsugen är det bara att klicka dig vidare och lägga en beställning! 

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: