Största motorcykelnyheterna 2011

 

Nej, istället är det nyheten om att bilister premieras för att köra lagligt som slog läsarrekord under 2011. Mycket tack vare länkning in från andra sajter ska vi villigt erkänna. Länkar till alla artiklar hittar du här i högerspalten.

Näst mest läst är nyheten om gratis värdering av motorcyklar och därefter videoklippet där en stuntsnubbe kör en gymkhana med hoj. Ett klipp som vi allihop sett om och om igen.

Marco Simonchellis tragiska bortgång kommer därnäst, vilket satte en tråkig sordi på avslutningen av hela MotoGP-serien. 

På femte plats kommer ett bildspecial på Stellans slugger, precis före videoklippet med de regndansande polismotorcyklisterna.

Vår guide inför att ta körkort kommer därnäst, det finns ett intresse för att ta körkort och vi hoppas så klart att det blir ännu större 2012.

Sjunde plats knips av en förbjuden reklamfilm, precis före de fem tokigaste burnoutkrascherna i historien. Först på tionde plats hittar vi en nyhet om en ny motorcykel, och det är då Honda CBR 1000 RR som lockat flest läsare. Har du missat någon av dessa? Klicka dig vidare till dem via länkarna till höger.

 

Och med det så önskar redaktionen, från oss alla till er alla, ett riktigt Gott Nytt År!

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: