Stellan Egeland påkörd

Stellans Slugger som vann Juryns Pris i Custom Bike Show i Norrtälje har fått sin resa allvarligt hotad. Denna vinst var hans biljett till VM-i hojbygge i USA. Stellan är också med sin Slugger nominerad till Guldbågen i Västervik i juli.
En oförsiktig bilist backade på Stellans vinnarhoj och gav den skador Stellan kanske inte kommer att hinna laga innan Sluggern måste skickas för att hinna till Sturgis i tid.
-Det känns förjävligt, säger en besviken och upprörd Stellan Egeland. Jag vet inte om jag kommer att hinna få i ordning detta tills det är dags att åka…

Stellan låg i trettio kilometer i timmen i ett villaområde och plötsligt stannar bilen framför. Stellan stannade också. Då händer det som inte får hända; föraren i bilen framför lägger i backen och stannar inte förrän han har kört på Stellans Slugger och skadat den allvarligt.
-Förarens enda kommentar var "Jag såg dig inte", berättar Stellan.

Omedelbart ringde Stellan Polisen då han anade att detta skulle bli en utdragen historia. Vad märklig är är att Polisen inte alls var intresserade av anmälningar där förare backat utan att tittat bakåt och kolliderat med andra.

-Polisen i telefonen menade att om en förare backar på vare sig barn, motorcykel eller annat så är det inte vårdslöshet i trafik, utan att man bara skall ringa sitt försäkringsbolag om sådant händer.

-Intressant är att om du kör bil på vintern med snö på taket på bilen så åker du på vårdslöshet i trafik, avslutar Stellan. Vi får se hur det går.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: