Spionbild på liten Ninja

Nya spionbilder från Indonesien avslöjar att Kawasaki jobbar på en liten fyrtakts sporthoj. Det var en bloggare från Jakarta som lyckades få några bilder på motorcykeln bakifrån, samtidigt som han kunde tillhandahålla en del detaljer genom sina observationer. Den vita nummerplåten med röd text/siffror avslöjar att det är en prototyp. Kåpan var maskerad med tejp för att inte avslöja några linjer, så det är nog inte fel att gissa att modellen är rätt långt gången i sin utveckling.

Bakdelen av motorcykeln är rätt lik den från Kawasaki Ninja 300 och 250. Avgassystemet däremot, är klenare och har en mycket mindre öppning i ljuddämparen.

Fotografen hävdar att motorcykeln var encylindrig, men med liknande motorkåpor som de på de större modellerna. Instrumentpanelen är helt digital och inte blandat digital/analog som på Ninja 250/300. Ytterligare så ska den ha en enkel framlykta (som påminner om det från KLR650) samt ABS-bromsar.

Kawasaki tillverkar redan en 149cc Ninja RR för den indonesiska marknaden, men den modellen har en tvåtaktsmotor och förgasare. Testhojen här ovan däremot, hade en fyrtaktare och är därför mest sannolikt utrustad med bränsleinsprutning.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: