Rykte: Lorenzo till Honda 2015

Efter 2014 års säsong går kontrakten ut för många förare, däribland Lorenzo, Pedrosa, Márquez och Rossi. Rossi har redan klargjort att han kommer bestämma sig efter de första racen om han ska lägga av eller inte. Innan 2013 sa många att det blir Pedrosas sista chans att vinna titeln, efter en lång tid hos Honda är det osäkert vart han tar vägen efter nästa år. 

2013 års världsmästare sitter gissningsvis säkert hos Honda och nu ryktas det att Lorenzo är aktuell för Repsol-teamet. Redan 2012 pratade HRC med Lorenzo och enligt Mas Moto har Lorenzo inte uteslutit att bli Márquez teamkollega. Lorenzo klargör dock att det handlar om mycket mer än ett byte av motorcykel och det finns många faktorer han behöver fundera över. 

Márquez berättade i en intervju med en spansk radiostation att han skulle välkomna Lorenzo till teamet och inte lägga in något veto. 

– Jag skulle inte lägga mig i Lorenzos byte, det som intresserar mig är att vara med i laget, och jag bryr mig inte om vem som är min partner. Men jag skulle säkert försöka få ut så mycket information som möjligt, lära mig vem han är, säger världsmästaren. 

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: