Renet vann årets GGN

Norrmannen  Kjetil Gundersen var med länge i matchen om förstaplatsen men på fjärde varvet gav motorn upp och Kjetil var tvungen att bryta. Årets vinst gick istället till Fransmannen Pierre-Alexandre Renet som med sin Husaberg plockade hem segern med ynka 48 sekunder. Tätt efter kom Anders Eriksson och Andreas Hultman.

GGN-veteranen Mats Nilsson tog förra helgen beslutet att inte ställa upp på grund av sin handskada.
– Det var kasst, det är mycket roligare att köra. Jag kände kanske på mig en längre tid att handen inte skulle vara redo men jag gav inte upp hoppet. Det är tråkigt men det var rätt beslut. Det var lite synd att Anders (Eriksson) missade starten och att Kjetils (Gundersen) hoj gick sönder, annars tror jag att de hade utmanat fransmannen. Han var helt slut när han gick i mål och Anders såg ut att ha krafter kvar. Men om inte Kjetils motor hade gått sönder tror jag han hade vunnit, då hade inte Renet orkat. Det var lite synd att det blev som det blev, säger Mats Nilsson som också bekräftar att han tänker ställa upp i nästa års tävling.
 
Herrar
1. Pierre–Alexandre Renet, Husaberg, Frankrike, 3.26.55, 2)
2.Anders Eriksson, Yamaha, Tibro, 3.27.43, 3)
3.Andreas Hultman, Honda, Kil, 3.27.46.
 
På damfronten var Sandra Ardiansson från Borås bäst. Där var det också jämt och det skiljde inte många sekunder mellan pallplatserna. 
 
Damer
1. Sandra Adriansson, Kawasaki, Borås, 3.01.42, 2
2.Frida Östlund, Suzuki, Karlskoga, 3.02.13, 3
3.Emmy Wallberg, Yamaha, Uppsala, 3.05.56.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: