Provkörning: Triumph Thunderbird LT / Commander

Den sjusidiga provkörningen av de två modellerna är nu tillgänglig för nedladdning via Bike-appen och som PDF i vår shop.

– Efter att ha kört runt i bergen och i öknen kring San Diego kan jag konstatera att LT är en mycket trevlig hoj, inte minst för att den är oväntat svängvänlig och att den trots en imponerande tjänstevikt både är lättkörd och välbalanserad, även med full last, berättade Magnus när han återvänt från USA.

Som prenumerant på Bike är provkörningen givetvis gratis, det enda du behöver göra är att ladda ner appen Bike Sverige i din smartphone eller läsplatta. Är du inte prenumerant kan du köpa provkörningen för sju kronor. Appen finns för Android, iPhone och iPad – om du läser detta på något av de tre kan du klicka här för att ladda ner appen.

Allt material i appen, däribland tidningarna, är gratis för dig som är prenumerant och registrerat ditt prenumerationsnummer i kontouppgifterna. Har du inte en smartphone eller en surfplatta kan du också köpa provkörningen som PDF genom att klicka här. 

I pappersformat kommer provkörningen av LT i Bike nummer 4 (ute 11 mars), Commander dröjer till nummer 5.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: