Oves Motor börjar sälja Triumph

Läs mer på www.ovesmotor.se och i pressmeddelandet nedan.

Hela pressmeddelandet:

Efter att i många år varit Triumph-verkstad kan vi nu äntligen ta steget att även sälja motorcyklarna från Hinckley. Att leva på endast ett fabrikat är i dessa tider med en lite tam mc-marknad är nästan omöjligt, så tillskottet av ett kompletterande fabrikat till den nuvarande Yamaha-försäljningen är välkommet.

Att ta upp ett nytt fabrikat styrs ju först och främst av vilka fabrikat som är lediga på distriktet, men även om vi skulle ha fått välja helt fritt så hade nog valet ändå fallit på just Triumph. Yamaha och Triumph riktar sig oftast till lite olika kundgrupper, så vi räknar med att Triumph-försäljningen till största delen innebär merförsäljning.

Flertalet av hojarna är på plats och demo-hojarna är under inkörning.

Eftersom vi redan tecknat order på mer än halva årsbudgeten verkar det som att det kommer bli  roligt att vara Triumph-handlare. Den stora invigningen/startaktiviteten blir nu den 22 april när Triumph Road Show kommer till Olofström med en hel lastbil full av provkörningshojar som då skall komplettera våra egna.

Triumph, med sin anrika historik (111 år), passar också bra ihop med vår satsning på veteraner/klassiker där vi jobbar med försäljningsuppdrag på ofta ganska unika ”gamlingar”.

Hälsningar Ted och Jan

Andra intressanta nyheter för dig

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: