Nya Versys-familjen provkörd

Han skriver att de sista dagarna har ägnats åt att köra motorcykel på mycket trevliga vägar i närheten av vulkanen Etna på italienska Sicilien. Den första dagen vigdes för provkörning av Versys 650 i strålande väder med en efterlängtad sol synlig på himlen. Timmar och mil försvann i rask takt när storebror Versys 1000 provkördes på en längre åktur. Vädret visade sig från sin bästa sida hela vistelsen på Sicilien.
Bägge modellerna kommer ut på marknaden under nästa år och redan i nästa nummer av Bike kan ni läsa hela provkörningen som Stig-Roar varit med om.
 
Vidare skriver Stig-Roar på sin blogg att det har sina fördelar med att vara redaktör på Bike, helt nödvändiga sådana dessutom. Han skriver att naturligtvis måste vi presentera provkörningar till våra kära läsare, och att det samtidigt är viktigt att hålla körformen fräsch året runt. Vi på Bike ligger inte under några som helst omständigheter i dvala på vintern, även om dagarna är korta och kylan gör sig påträngande, avslutar han med glimten i ögat.