Nya TomTom GO nu tillgänglig

 

TomToms nya GO-serie, med uppkoppling via smartphone*, finns nu att köpa på TomToms hemsida och i svenska butiker från och med mitten av juli.

Med nya GO sätter TomTom en ny standard för navigation. TomTom har helt och hållet designat om den portabla navigatorn för att ge föraren ökad kontroll och visa mer information på ett tydligare och enklare sätt. Den nya serien har en helt ny interaktiv karta, trafikinformationstjänsten TomTom Traffic (under hela produktens livslängd) som informerar om vad som väntar längs resan samt 3D-karta som visuellt guidar föraren längs resan.

Nya TomTom GO finns tillgänglig i tre olika skärmstorlekar: 4,3 tum (GO 400), 5 eller 6 tum (GO 500 respektive 600), och allt innehåll är detsamma. Rekommenderat cirkapris är 1 899 kr för GO 400, 2 199 kr för GO 500 och 2 499 kr för GO 600.

TomTom GO med integrerad uppkoppling** finns tillgänglig senare i år.

Fakta om nya TomTom GO:

Interaktiv karta: Föraren får tillgång till reseinformation via en högupplöst pekskärm. Med fingertopparna justerar föraren den nya interaktiva kartans skala genom att zooma in och ut för att hitta, utforska och snabbt och enkelt få den bästa vägen till en destination genom ett enkelt tryck med fingret.

Tap & Go: Tryck på kartan för att snabbt och enkelt välja direktrutt till destinationen.

Livstids TomTom Traffic: Nya TomTom GO har också den världsledande trafikinformationstjänsten TomTom Traffic under hela produktens livslängd. Tjänsten pekar ut exakt var orsak till förseningar börjar och slutar, och hjälper förare att komma fram till destinationen snabbare.

3D-karta: Genom att välja 3D-vy på kartan väcks byggnader och landmärken till liv i en fantastisk 3D-vy, så att föraren alltid vet exakt vart han eller hon är.

Ruttfält: Viktig trafik-och reseinformation finns alltid tillgänglig med ett ögonkast genom att ruttfältet alltid visar trafiksituationen och annan information som hastighetskameror på vägen.

Snabbsökning: Hjälper föraren att hitta sin destination snabbare genom intuitiva sökresultat.

Mina platser: Föraren kan se sina favoritplatser på kartan och anpassa kartan med “Mina platser”, vilket gör det enklare att hitta till sina favoritplatser.

Fria Livstids Kartuppdateringar: Alltid den senaste kartan under hela produktens livslängd. Varje år uppdateras kartan flera gånger och föraren kan ladda ner fyra eller fler fullständiga uppdateringar av kartan per år, med uppdateringar i vägnätet, adresser och intressepunkter.

Fartkameror (tre månaders prova-på): Föraren kan ta emot varningar för fartkameror som ökar medvetenhet om hastighetsbegränsningen och hjälper föraren att hålla hastigheten och undvika fortkörningsböter.

*Nya GO med uppkoppling från en smartphone tar emot trafikinformationen via Bluetooth och använder det vanliga telefonabonnemanget för att ta emot data, som också inkluderar andra tjänster som TomTom Fartkameror. Smartphonen måste vara kompatibel med nya TomTom GO och ha dataanslutning. Extra kostnader kan tillkomma.

**Nya GO med eget sim-kort, det vill säga integrerad uppkoppling, är alltid ansluten och ger snabb och enkelt tillgång till TomTom Traffic. Med denna inbyggda anslutning tillkommer inga extra kostnader för roaming och föraren har alltid åtkomst av TomTom Traffic och tjänster som TomTom Fartkameror. I mån av telenätets anslutning.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: