Nya MV Agusta Tursimo Veloce RC

Är det någon tillverkare som kan lyckas med tilltaget att måla sin enda touringmodell i absoluta racingfärgerna borde det vara MV Agusta. Det är precis vad de nu gjort med Tursimo Veloce Reparto Corse men det har även skett en del faktiska uppgraderingar av modellen.
 
Den 800 kubik stora radtrean är kvar men den har omarbetats för att ge mildare vibrationer och lägre oljud i sambandmed att den klassades upp till Euro 4-standard. En vibrationsdämpare på vevaxeln (harmonic damper), ny ventilstyrning och kedjespännare ska bidra till bättre driftsäkerhet och lägre oljud. Utan att gå in djupare på det nämner MV Agusta även att utväxlingen justerats.
 
En bekvämare passagerarsadel, framskärm av kolfiber och smidda fälgar är andra nyheter på Tursimo Veloce Reparto Corse. De främre motorfästena är nya och framtagna för att minska flexet i längdled. Även elektroniken har setts över med uppdaterad motorstyrning för mjukare effektuppbyggnad, förbättrad elektronisk assisterad upp- och nedväxling och åttastegs traction control.
 

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: