Nu kan du få din Indian med en stor touchskärm

Med nästa års sortiment följer ett gäng mindre uppdateringar samt en större nyhet. Bland de mindre nyheterna finns bland annat att Scout Sixty nu kan fås A2-strypt, ett gäng nya lackeringar har tillkommit och de två Scout-modellerna har fått tekniska förbättringar som finjusterat bakstötdämpare och bättre kabelhärva. 

Men den stora nyheten är vad Indian kallar Ride Command och som finns till Chieftain och Roadmaster (där den senare har det som standard). Det nya infotainmentsystemet har en sju tum stor touchskärm som är integrerad i instrumenteringen. Indian hävdar att skärmen har störst upplösning, är ljusast och har snabbast starttid (10 sekunder) av alla i branschen.

Med hjälp av Ride Command kan du styra ljudsystemet, koppla upp dig mot din mobil eller headset, se fordonsstatus (däcktryck, antal timmar motorn gått m.m.), instrumentering (hastighet, växelindikator m.m.), tripmätare och GPS. Totalt handlar det om åtta olika skärmlägen för vardera funktionsområde. Till höger kan du se bilder på infotainmentsystemet och ett bildspel med nästa års lackeringar. 

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: