North Bike öppnar pub.

Norrlandsföretaget North Bike premiäröppnade sin bar i EON Arena i Timrå under helgen.

-Iden startade med att Northbike/NorthCar samarbetat med Timrå IK i flera år och såväl Timrå IK som Eon Arena har frågat oss om vi inte vill ha något mer än en traditionell reklamplats utan försöka hitta någon ide som ger avtryck, berättar Jonas Olert VD NorthBike.

Svaret på frågan kom genom Lars Nolander, klubbdirektör Timrå IK, som föreslog att NorthBike skulle köpa namnet på deras bar.
Jonas nappade på iden men kände sig kluven inför namnvalet.
-Northbike-Baren lät lite sådär och vi vill ha in Northcar i bilden också, fortsätter Jonas.
Efter lite ”bollande” med reklambyrån Mcgarrett så kom de fram till att Northbar var ett lysande namn.
Jonas förhörde sig med Lars Norlander om det ingick rättigheter att själva styra inredningsvalet och det gick bra. Där körde NorthBike igång på allvar och de har då gjort om allt, målat om, folierat alla väggar och fått baren till önskad form.

 

-Invigningen blev en succe! Jag skjutsade jag Lars Norlander på En Harley Muscle med raka rör in igenom baren inför gästerna som klappade händerna. Det dånade grymt i lokalen och trottelspjällen var fullt öppna, ler Jonas brett.

 

-Baren kopplas till vår verksamhet på det sätt att TIK driver baren och vi profilerar den. Vi kommer att anordna en del event i baren men även TIK kommer att försöka fylla baren på bortamatcher. När det är hemma match så är den alltid fullsatt i paus och någon timme före och efter match. Så vår uppgift är att få baren så frän och trevlig  att TIK får sälja så mycket mat och dryck som möjligt, avlutar Jonas Olert.

%d bloggare gillar detta: