Night Light Session by KTM i Sälen

KTM presenterar tillsammans med Scott och Skistar ”Night Light Session by KTM”, en skid- och snowboardtävling där vinnaren belönas med ett pris utöver det vanliga – en KTM 125 Duke värd 39 900 kr!
2011 är första året som KTM väljer att arrangera en skid- och snowboardtävling för ungdomar mellan 14 och 22 år. Det har länge funnits funderingar och stark vilja att arrangera ett event som riktar sig till ungdomar, och nu kände KTM att tiden var den rätta.


KTM tycker om skid- och snowboardåkning, och tycker att sporten andas samma attityd och image som KTM står för, och tillsammans med Scott och Skistar har KTM lyckats arrangera en riktigt cool och prestigefylld tävling.

Själva tävlingen kommer att hållas i Pink Park, i Lindvallen, och är en kvällsession som är uppdelad i två olika delar. Den första deltävlingen är en Railsession, där första priset är en Voltage YZ 0.1 Mountainbike från Scott till ett värde av 10 000 kronor!


Den andra tävlingen heter Big Air, och här gäller det att sätta det coolaste och cleanaste hoppet, och vinnaren kammar hem en KTM 125 Duke, en ny landsvägsmotorcykel från KTM som man får köra från att man är 16 år. Den här hojen är sprängfylld med attityd och värd hela 39 900 kronor! Under hela onsdagen kommer KTM att finnas i Lindvallen och Pink Park, med tält, give aways och andra happenings! Klockan 18.00 startar tävlingen, där den totala vinstsumman med priser från KTM och Scott uppgår till hela 60 000 kronor!


Självklart blir det ett KTM Night Light Afterparty på Gustav Grill och Bar, som drar
igång direkt efter tävlingen!

%d bloggare gillar detta: