MV Agusta visar Rivale 800

 

MV Agusta expanderar sitt platformsbaserade sortiment med lekfulla Rivale 800, en modell som rör sig i gränslandet mellan streetfighter och supermotard. Till höger hittar du ett stort bildspel på den nya modell och ovan en kort video. 

Motorn huserar i en rörram av stål, har motroterande vevaxel för att minska gyroeffekterna och levererar 125 hästkrafter vid 12 000 varv samt 84 Nm vid 8 600 varv. Rivale 800 kommer med ride-by-wire och traction control. Tre motormappningar finns tillgängliga samt en fjärde som går att skräddarsy. 

Fjädringsväg fram har ökat i jämförelse med Brutale och F3 till 150 millimeter, vilket också lett till något längre hjulbas. Framgaffeln är från Marzocchi och bakdämparen från Sachs, på båda går det att justera kompression, retur och förspänning. Förarpositionen är upprätt och ett brett styre har monterats.

Priset är satt till 12 590 euro, cirka 2 000 euro mer än Brutale 800. Artikeln uppdateras med svenskt pris när det blir tillgänligt. Vad tycker du om Rivale 800? Kommentera nedan!

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: