Motorrad nr 2-2017, Offroad Special – ute nu!

Motorrad nr 2-2017 har ett starkt Offroad-tema! 

Anledningen till att vi nu för in mer offroad, cross och enduro i ordinarie Motorrad är att gränserna mellan landsväg och offroad har blivit allt mer flytande, samt att det stora intresset för körning vid sidan av vägen delas av allt fler.

I offroaddelen kör vi grusvägsresa i Dalarna, synar säkerheten i marknadens crosshjälmar och testar det stora populära utbudet av actionkameror.

Gotland Grand National, hojåkarnas Vasalopp, vi rapporterar den sista delen av enduroklassikern. Vi porträtterar Maria Sandell, en av få kvinnliga deltagare i Dakar-rallyt och ger er en djuplodande rapport från Novemberkåsan i Knivsta.

När det kommer till tester ger vi er en spännande duell mellan två av marknadens starkaste endurohojar. Tvåtakt mot fyrtakt.

Till den vanliga delen av Motorrad provkör vi två av 2017 års potentiella storsäljare, Kawasaki Z650 och Ducati Multistrada 950.

KTM:s stora kanon i offroadklassen, 1290 Adventure S, provkörs på härliga slingrande vägar runt Barcelona. Med på resan finns även lillayster 1090 Adventure.

Med mera, med mera. Kolla in innehållet nedan:


Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: