Miller: ”Som sex med brallorna på!”

Miller var en av de som körde absolut flest varv under Valencia-testdagarna. På måndagen körde han över 70 varv och det blev ytterligare 60 på onsdag då han förbättrade sin bästa tid med 0,9 sekunder. Totalt slutade han 21:a. 

– Jag har armbågen i marken mer än jag någonsin haft, på platser jag inte förväntade det. Genom kurva tre – jag skulle vilja se bilder därifrån för jag fick ner armbågen och när du sen börjar gasa sladdar den innan du bromsar inför kurva fyra. Det är en av de mest spännande upplevelserna som finns. Det är som att ha sex, med brallorna på, säger Miller. 

19-åringen missade precis titeln i söndagens Moto3-race men verkar ha kommit över det efter veckans tester som ser honom skippa Moto2-klassen helt. LCR-teamet har låtit honom köra utan elektroniken för att vänja sig vid det stora effekthoppet. 

– Varje gång blev vi mer bekväma med hojen och började använda bakdäcket för att svänga, vilket blir roligare för mig som förare. Det är en otrolig känsla att komma igenom kurva 13 med styret mot stoppen, berättar Miller.