Michael Dunlop tog TT-guld

Det var ett kortat Senior TT-race som kördes under fredagskvällen förra veckan. Honda Racing dragits sig ur racet på grund av bristen av träning som det dåliga vädret och Guy Martins krasch inneburit.
 
Förarna som gjorde upp om de eftersträvansvärda pallplatserna var Michael Dunlop för Bennetts Suzuki, Peter Hickman för Smiths Racing BMW och Dean Harrison för Silicone Engineering Kawasaki.
 
Racet blev omstartat efter en rödflaggning till följd av Ian Hutchinsons krasch på andra varvet. Han körde omkull på den del av banan som kallas 27th Milestone och ådrog sig ett brutet lårben.
 
Michael Dunlop ledde genom Glen Helen på första varvet av det omstartade racet framför Bruce Anstey. Bakom dem jagade Dean Harrison och Peter Hickman på tredje och fjärde plats.
 
Bennetts Suzuki-föraren
drygade ut sin ledning under första varvet till 4,2 sekunder fram för tvåan Peter Hickman och satte en hissnade snittfart på 132,292 mph. När Michael Dunlop korsade mållinjen på det fjärde och sista varvet ledde han med 13,3 sekunder framför Peter Hickman och körde hem sin 15:e TT-vinst.