MC-Nytt premiäråker MC-Taxi!

Som första bokade kund åker MC-Nytt med Stockholms senaste tillskott i MC-branschen; MC-Taxi!

Företeelsen är i sig inte helt ny men företaget Dennys MC-Transport har utökat utbudet av tjänster från bara MC-bud till nu även MC-taxi! Premiärturen för den nystartade tjänsten gick lördagen den 29 maj och givetvis hängde MC-Nytt på låset!

-Det var faktiskt körningar redan första timmarna. Folk var först lite försiktiga och mest ville fråga och prata med oss om det verkligen var MC-taxi och inte bara på skoj, säger Denny Borgstad som är hjärnan bakom MC-Taxi.

MC-Nytt bokade upp förstakörningen och åkte bakpå med Denny själv. Visst vet vi vad åka hoj är men när vi fick åka taxihoj istället för taxibil blev resan långt roligare.

-Det här har börjat bra och jag tror att tjänsten kommer att nyttjas bland annat av turister som vill se Stockholm ur ett roligare perspektiv än ur en sightseeingbuss. Även folk från stan som vill komma fram före en en vanlig taxi som fastnar i köer kommer att välja oss. Mina killar som kör kan och hittar i Stockholm, vi har alla erfarenhet av MC-körning och ingen betvivlar MC:ns smidighet i trafiken, avslutar Denny.
 

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: