MC-Mässan gratis för ungdomar

– Ungdomar är extra varmt välkomna till oss, säger MC-Mässans projektchef Peter Näsman. 

– Vi vill verkligen visa att tvåhjulintresset är en mycket givande, social och tilltalande sysselsättning för alla åldrar. Och så vill vi att alla ska ha roligt på mässan, förstås. För att locka så många som möjligt till MC-Mässan i Stockholm bjuder vi alla ungdomar födda 1997 och senare på fri entré under torsdag 24 och fredag 25 januari.

På mässan kommer en Freestyle-show av Fredrik Johansson visas vid 14 tillfällen. Showen är 25 minuter och består av freestyle motocross, moppar, trialhojar och BMX-cyklar. 

För nya körkortstagare kommer det finnas en monter i stora entréhallen med människor från både myndigheter och körskolor. Där kan du ställa alla dina körkortsfrågor för både motorcykel och moped. Det kommer även gå att provköra mopeder och elmoppar på mässan, de som inte har förarbevis eller AM-kort kan också prova med målsmans medgivande. 

Bike-redaktionen finns självklart på plats i monter A35:02 under hela mässan. Kom och ställ frågor, be om råd inför ditt planerade hojköp eller kom bara förbi och säg hej! I vår monter kan du kan köpa tidningar och coola Bikekläder till mässpris och även beskåda vår enduracehoj som vi framgångsrikt tävlade på under det gångna året! 

Öppettider:

Torsdag kl. 10.00-20.00 

Fredag kl. 10.00-20.00 

Lördag kl. 09.00-20.00 

Söndag kl. 10.00-17.00