Mälaren Runt fyller 25 år och SMC blir medarrangör

– Samarbetet mellan Sveriges MotorCyklister och MCM kommer att gagna både Mälaren Runt och hela motorcyklismen i Sverige. Mälaren Runt är en happening för alla hojåkare och därför är SMC en klockren partner med resurser att vara med och utveckla Mälaren Runt ytterligare. Givetvis kommer Mälaren Runt även i fortsättningen att i grund och botten vara det den alltid varit, men lite bättre, skriver Inge Persson-Carleson, menar på MCM.

– Mälaren Runt är enormt stort och välkänt, både bland motorcyklister och icke motorcyklister. MCM:s arbete med Mälaren Runt under de 25 år som gått är värt en stor eloge! Att SMC får chansen att gå med som aktiv samarbetspartner ser vi som enormt hedrande. Sveriges Motorcyklister är alla hojåkares organisation och vi fram emot att vara med och utveckla evenemanget och verka för att det blir minst 25 ”knuttesamlande” år till, menar Jesper Christensen, generalsekreterare på SMC.

Information om Mälaren Runt kommer att finnas på www.svmc.se och www.mcm.se/malaren. Mer detaljer följer även i kommande nummer av MCM och MC-Folket.

Mälaren Runt går av stapeln den 21 augusti och målsättningen är att årets tillställning ska bli större än någonsin och att deltagarrekordet på 25 000 motorcyklar ska slås.

Vad tycker du om Mälaren Runt, underbar folkfest eller meningslös kökörning?

%d bloggare gillar detta: