Kawasaki på EICMA

Kawasaki har likt alla andra på mässan har slagit på strålkastarna på några av sina nyheter.
Av de hojar som vi ser på mässgolvet så är det Ninjorna som syns. Allt från deras nya Ninja 125, en ny ZX6:a, ZX10 och givetvis hela vägen genom modellprogrammet upp till H2 som till i år levererar 231 kusar.

ZX6:an är en hoj som varit borta ett tag men som nu kommer tillbaka. Nu har den en uppdaterad front med LED-belysning och quickshifter. Den har även fått fjädring fram från Showa och monoblock-bromsar från Nissin. Har vi en återvändande sporthojs-trend på gång?  

125:orna är något som Kawasaki saknat länge i sitt modellprogram. För de sugna 16-åringarna finns nu två modeller, Z125 som har en streetfighter-look. För den sportigare instegsknutten finns Ninja125 med helkåpor och ett mer race-betonat utseende. 
Båda 125:orna kommer bland annat med 290 millimeters bromskivor fram och dubbelkolvs-ok och 37 millimeters framgaffel.

Versys modellerna har också fått sin plats på podiet där de nu har en standard version samt en fetare utrustad SE-version. Den senare bjuder på flera ride-modes, semiaktiv fjädring, dubbelverkande quickshifter, en instrumentering som tillåter styrning av telefon via uppkoppling med bluetooth och kurvljus för att nämna några tillbehör som du får på köpet. 

 

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: