Janne Olsson blir däckansvarig hos Duells

Duells tillkännagav tidigare i höst att man avslutar samarbetet med Pirelli/Metzeler till förmån för Michelin. Som ytterligare ett steg i den strategin meddelar Duells idag att det är klart att Janne Olsson, som jobbat med MC-däcken hos Michelin sedan 2007, går vidare till att ta över ansvaret för däcken hos Duells.

– Detta passar perfekt, Janne har redan all produktkunskap om Michelins sortiment och ett oerhört starkt kontaktnät bland de svenska MC-handlarna, säger Jesper Demén, affärsområdeschef för MC på Duells.

Janne börjar officiellt sin anställning hos Duells från den 15 november. Han kommer att utgå från sin bostad i Stockholmsområdet men kommer att ha hela Skandinavien som arbetsfält.

Duells grundades 1932 och är Skandinaviens ledande leverantör av tillbehör, personlig utrustning och reservdelar inom motorcykel, motocross, moped, cykel, ATV, snöskoter och marint. Sortimentet är heltäckande med fokus på internationellt starka varumärken och du hittar produkterna hos över 4000 återförsäljare. Duells har sitt huvudkontor i Göteborg och filialkontor i Roskilde, Oslo och Östersund.