Inget snack från Finland

Sinisalos nya allvädersdräkt "Tie" har allt som en kräsen touringförare kan kräva av ett tvådelat ställ. Sinisalo har även en utrustning som passar kvinnliga motorcyklister, Nämligen jackan "Jewel" och byxorna "Stara".

 

Tie är tillverkad av riv-och slitstark polyesterväv, det yttre skalet (jacka och byxor) är förstärkta vid armbågar och knän. Nedanför höljet, säkerställer ett membran att kläderna är vattentäta men andas, med en mesh-foder som det innersta lagret. Om det behövs, finns ett vadderat, avtagbart 60g värmefoder, med dragkedja. Jacka och byxor kan anslutas genom en lång dragkedja. Breddjusteringar finns på midja, överarmar och manschetter för att säkerställa en bra passform, och sex fickor erbjuder lagringsutrymme. I ett fall är axlar, armbågar och knän skyddas av CE-certifierade skydd, medan beskyddare fickor på rygg och höfter möjliggör ytterligare uppgraderingar.
Jacka och byxor finns i storlekarna 46 genom 62.
Jackan "Jewel" och byxorna "Stara" finns i storlekarna 34 genom 44. Hitta närmaste Sinisalo återförsäljare på internet på www.Sinisalo.com.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: