I helgen: Custom Bike Show, MotorSummerSesh

En av årets största motorcykelträffar sker i helgen. Det är imorgon Custom Bike Show i Norrtälje, även känt som hojbyggar-SM, går loss. Vill du se massa häftiga byggen är det bara att åka ner efter klockan tio. Läs mer på: http://www.custombikeshow.se.

För dig som gillar byggen med scrambler-, tracker- eller caféracer-stuk kan vi rekommendera MotorSummerSesh som arrangeras av Stockholmsgaraget 6/5/4 Motors. På plats kommer det finnas mat som serveras från food trucks och musiken kommer levereras av en DJ på plats. Träffen börjar klockan 13 och kommer hålla till vid Årstavikens Segelsällskap. Kolla in träffen på Facebook för mer information och vägbeskrivning.

För dig som vill hitta på något redan idag finns Siljansträffen och High Coastträffen. 

Siljansträffen arrangeras av Redwings Mora MCK och beskrivs som en traditionell motorcykelträff med levande musik som pågår under både fredag och lördag. Läs mer på: http://redwingsmoramc.se.

High Coastträffen 2014 börjar 16.00 idag och pågår till 14.00 – på söndag. Under fredagen blir det grillning och levande musik. På lördag kortege, middag, tävlingar, musik med mera. High Coast Riders MCK arrangerar, läs mer på: http://www.hcr-mc.se.

Har vi missat någon bra träff kan du tipsa om den i kommentarsfältet nedan. Trevlig helg önskar Bike-redaktionen!

Annons

Annons