Här Kawasakis maffiga Ninja H2 SX

Kawasaki får oss att tappa hakan genom att göra verklighet av en touringmodell som baseras på tekniken från de överladdade modellerna Ninja H2 och H2.
 
Modellen kallas Ninja H2 SX och drivs av samma fyrcylindriga 1000-kubikare som Ninja H2 men i en något nedtrimmad version med snällare register. Ninja H2 SX väger bara 18 kilo mer än Ninja H2 och hamnar någonstans mellan den och ZZR 1400 i vikt/effekt-förhållande.
 
Även om 200 kompressorladdade hästkrafter kan låta bränsleslukande menar Kawasaki att Ninja H2 SX:s 19-literstank ska räcka långt. Bränsleförbrukningen ska ligga i samma klass som syskonen Z1000SX och Versys 1000.
 
Stålramen är baserad på den från Ninja H2 men anpassad för att kunna ta både passagerare och packning. Precis som hos nya Z1000 SX monteras de praktiska hårda packväskorna snyggt i passagerarhandtagen på bakramen.
 
Motorcykeln kommer med Kawasakis senaste elektroniska förarhjälpmedel och två olika utrustningsnivåer. SX är den standardutrustade modellen medan SE erbjuder flera mer exklusiva tillbehör som en TFT-skärm i instrumenteringen, quickshifter och kurvljus av LED-typ, det sist nämnda är en nyhet för Kawsakis modellprogram.
 

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: