Flickan.com öppnar webshop

Linda Tolind är redan känd för att vara en av landets absolut bästa motivlackerare och den som varit på MC-mässan eller på andra eventuella mc-tillställningar har med stor sannolikhet stött på henne i hennes monter. Nu har Linda och hennes man Tobias tagit ett steg till och startat en webshop.

 

Varför?

–Det blev ett naturligt steg att även ha en webshop. Tidigare har jag haft prislistorna liggande på sajten och folk har kunnat maila eller ringa in sin beställning, men det var bara en temporär lösning och som världen är i dag- allt för krångligt, säger Linda när vi får tag på henne för en intervju

 

Har det tagit lång tid att starta upp den?

–Jaha du, om vi skall räkna med alla tidigare ambitiösa försök vi har labbat med så pratar vi nog år.  Problemet var att när man vill skräddarsy och detaljplanera allt ut i fingerspetsarna tar det för lång tid. Lösningen blev en lite "enklare" shop till att börja med och funkar allt bra kommer vi att utöka den så småningom tills vi når slutresultatet vi först var ute efter. Målet är en mer skräddarsydd shop som är mer interaktiv med kunderna.

 

Vad har ni för målsättning med webshopen?

–Målet med att starta den är väl att ha lite fler ben att stå på, samtidigt som man kan hjälpa folk i dagens gör-det-själv trender med att hitta rätt produkter till rätt bruk.