Fin svensk insats i Anaheim – Se alla race här

När Fredrik Norén signerat sitt kontrakt för 2017-säsongen med teamet TiLUBE/Storm Lake Honda för 250-klassen på östkusten tog han även chansen att köra de fyra inledande tävlingarna på västkusten. Första tävlingen var nattens omåttligt populära race i Anaheim.

Tilltaget att omgärda sig med ett hav 450-monster och vråltaggade toppförare är mycket ovanligt och minst sagt modigt. I en intervju med tidningen Dirt Rider förklarar Fredrik Norén, som bor i Kalifornien sedan 2,5 år, att de fyra tävlingarna ger honom värdefull tid att lära känna den nya hojen.

Vi fick se en stark insats av den svenska 250-föraren bland de betydligt motorstarkare hojarna i Heat 2 där han körde i mål som 14:e man. Han fightades bland annat med Husqvarna-föraren Alex Ray som tagit sig i kragen efter några stökigare år men tyvärr utan att kunna passera amerikanen över mållinjen.

Vinnaren av Main-racet i toppklassen 450SX blev Ken Roczen som skrivit på för Hondas fabriksteam i år. Den tyska föraren har skapat rubriker innan premiären då han visat minst sagt stort självförtroende, något han backade upp med att vinna både Heat 2 och Main-racet. 

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: