Duells söker säljare

Duells söker en säljare som kan arbeta du tätt ihop med sina kollegor i teamet för sitt affärsområde. Någon som bygger och förädlar kundrelationer inom mc-branschen. 

Huvudsakliga ansvarsområden:

·  Årligen planera försäljningsbudgeten i samråd med din chef

·  Planera och genomföra kundbesök, samt försäljningsansvar mot dina kunder

·  Förvalta befintliga kunder och bearbeta potentiella

·  Orderregistrering och att all data om dina kunder hålls uppdaterade

 

Vem är du?

Duells söker dig med ett genuint intresse och branscherfarenhet från motorcykelvärlden. Stor vikt kommer att läggas vid om du arbetat med den här typen av produkter i butik tidigare. Du kommer också att sälja in ATV-produkter mot MC-fackhandeln varav dessa kunskaper är meriterande.

Det är ett plus om du har genomgått återförsäljarutbildningar och besitter en trygghet i att genomföra presentationer. 
Som person är det viktigt att du är engagerad, driven och målinriktad samt att du som säljare inger ett förtroende. Vi ser det som en självklarhet att du arbetar relationsbyggande och har ambitionen att skapa långsiktiga relationer. 
 

Du erbjuds…

En utmanande tjänst på ett familjärt företag, där du tillsammans med trivsamma och jordnära kollegor utvecklar och bibehåller goda relationer till Duells kunder.

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du sänder in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanna Filipsson; 0766-33 14 48 eller susanna.filipsson@jurekbemanning.se

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: