Byggteam till Builders Trophy

Nu är det klart vilka team som kommer att vara med och bygga på Builders Trophy på mässan. De team som kommer vara med i år är:

 

NCCR
"A Chopper from the raceshop" 

Vi ska bygga en högprestanda stelbenshoj. Den byggs runt en Buellparts XB12-motor, vad annars? Gaffel, hjul och bromsar i äkta Buellstil. Bygget ska landa på 180 kilo, 100 hästar (125 med lustgas), bra bromsar, 48° nerläggsvinkel, justerbara handtag och grepp… med mera, med mera.

Ramen är den prototyp våra framtida serieproducerade ramkit kommer att bygga på. Materialet är Reynolds 635-rör.

 

Spinning Wheel
"French Connection"

Motorcykeln blir en Moto Martin med Kawasaki Z1000 motor. Byggd med lite nyare delar och lite äldre delar. Alla delar som kommer användas är begagnade delar från Spinnin´Wheel.

 

Markland
Vi kommer att bygga om en Harley-Davidson 883/1200 Sportster från en vanlig två-hjulig mc till en trehjulig mc- alltså en trike.
Det kommer bli en komplett ombyggnad inkl. byte av gaffel samt med en helt ny bakvagn med individuell bakhjulsupphängning.

 

Tumba Gymnasium Speedshop
"Hot rod Honda CB 750"
Vi tänkte stelbensoperera och sänka ganska brutalt. Plocka bort allt "onödigt" samt en matt lack och lite pinstriping. Många bygger Cafestuket men vi vill testa något annat hoppas att det uppskattas.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: