Boka hojsemester i Portugal med Touratech

Efter tre års förberedelser har Touratech dragit igång resor till Portugal. De första resorna genomfördes i februari under två veckor med elva deltagare. Med feedback från dessa har Touratech nu förbättrat upplägget och släppt nya datum.

– Vi fick en otroligt positiv feedback från deltagarna dessa första två veckor. Något som alla kommenterade var hur viktig förarutbildningen som ingick var. Flera av deltagarna var relativt nya på grus, och det är fantastiskt att se hur mycket de lärde sig på en vecka. Nästa vinter kommer vi att köra Portugalresorna igen och då både i november och februari, berättar David Johansson på Touratech.

Resorna passar alltså både erfarna och nya förare. Touratech Adventure Travel är det enda företaget i Skandinavien som är certifierad Travel Partner av BMW. I priset ingår en BMW GS som är utrustad med Continentals TKC80. 
 

– Högsta fokus på resorna är körupplevelsen men även mat och boende håller hög standard. Vi har alltid vårt supportfordon med oss med lunch, kaffe, reservdelar och verktyg för att säkerställa att både förare och motorcyklar hela tiden hålls nöjda och glada, fortsätter Johansson. 

Läs mer på http://adventuretravel.se/.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: