Bike Week är i full gång!

Helgen började med tävlingar i Norsk Mästarskap och SM i 125 för juniorer, både den 19 och 20 juli tävlas det. Richard Magnusson vann Superbike-klassen, Eric Lindroth tog hem 125 GP och Marius Rönning 125 junior. Under söndagen var dock inte mindre än 53 avkörningar i regnet, vilket måste vara någon form av rekord.

Under den här veckan är det allmänåkning från måndag till torsdag där vem som helst får prova att köra på banan under ordnade former. Här har Bikes prenumeranter 50 kronor rabatt och dessutom förtur till körningen, du måste dock ha med dig talongen från Bike 8.08.

Körningen startar 09, men det är först till kvarn som gäller, vilket gör att vi rekommenderar att du är där vid 08. Körning sker mellan 09.00-15.00 uppdelat i grupper enligt anslagstavlan på plats. Lunch mellan 12.00-13.00. Vi ses på banan!

Under måndagen var det till en början få som körde på den blöta banan men det fylldes på i takt med att banan torkade upp. För de som var på plats bjöds det på fin körning och gott om utrymme. Bike Week är ett perfekt tillfälle att köra första gången på bana!

Nästa helg, den 25 till 27 juli tävlas det igen i både SM och EM-cup med många europeiska inslag. Mest känd är nog Alvaro Molina i 250-klassen som har deltagit i VM. I år kan de främsta förarna ta sig till final på Albacete-banan i Spanien där många talangscouter finns på plats från VM-teamen.

Underhållning blir det också under helgen där SMC har sin raceträff med De Nadas på fredag och Don and the Mob på lördag med fyrverkeri som avslutning.

Missa inte årets härligatse racevecka på Karlskoga Motorstadion!

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: