Bike Katalogen 2017 finns i butik

Bike Katalogen 2017 är fullpackad med 539 modeller, varav över 100 är nyheter, och exklusiva provkörningar. Försjunk i 140 sidor ren motorcykelglädje. Just den här säsongen är Bike Katalogen lite extra viktig eftersom det skett omfattande förändringar i många modellprogram på grund av Euro 4.

Några modeller har utgått men många nya har tillkommit. I flera fall har industrin lyckats sno ihop renare, effektivare och starkare motorer till 2017. Ta till exempelvis Husqvarna 701 som blivit sex hästkrafter starkare och renare på kuppen.

Tidningen finns först tillgänglig i butikerna men kommer senare även att kunna köpas online. Prenumeranter får alltid tidningen först och till bäst pris. Teckna din prenumeration här, eller ge bort en i julklapp.

I Bike Katalogen 2017 hittar du:

Bildspecial. Eicmas godbitar, byggen och koncept som vi hoppas blir verklighet till 2018.
Provkörning av Kawasaki Z 1000 SX, förfinad sporttourer med uppdaterade tekniska hjälpmedel.  
Provkörning av BMW S 1000 RR och fem vassa Superbike-versioner av denna. Skillnaderna mellan en standardhoj och ett superbikemonster.  
Provkörning av Kawasaki ZX-10 RR plus Jonathan Reas mästarhoj. Kawasakis RR-modell provkörs och jämförs med VM-vinnaren.
Prylkoll. Överlev vintermörkret, vi har samlat nya produkter som håller dig varm i vinter.
Testvinnarna som tog alla guldmedaljer 2016 och så här gjorde vi för att utse nio vinnare under året som gått.
Katalogen. Alla tvåhjulingar 2017, här kan du försjunka i alla hojar som säljs i Sverige nästa säsong.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: