Berglund kommenterar på Eurosport

Berglund låg på 21:a plats i rallyt när han i fredags kraschade och bröt nyckelbenet. Då var han på väg mot sin bästa sträcka för året.

– Just nu känner jag mig mer mentalt stukad än fysiskt. Det är tråkigt att vara hemma under sådana här omständigheter, men jag blickar redan framåt mot 2012, säger han.

Det blir i så fall Berglunds femte rally i ordningen. Hans kollega i Team Scandinavia, Pål Anders Ullevålseter från Norge, är fortfarande kvar i tävlingen och Berglund tror att han kan köra upp sig till en fjärde- eller femteplats om det vill sig väl. Annars är spanjoren Marc Coma Berglunds favorit till totalsegern.

– Han är dessutom en skön kille. Det ska bli roligt att få kommentera resten av tävlingen, dels för att jag kan bidra med expertis och dels för att jag kan följa rallyt ända till slutsträckan. Och det är ju Dakarrally, vad som helst kan fortfarande hända.

Eurosport sänder direkt från Sydamerika från klockan 20:15 varje kväll och Thomas Berglund kommer att kommentera varje livesändning fram till på lördag tillsammans med radarparet Janne Tromark och gamle rallyvärldsmästaren Björn Waldegård.

Sändningstider på Eurosport:
Torsdag 13 januari
20:15-20:45 Etapp 11: Chilecito – San Juan

Fredag 14 januari
20:15-20:45 Etapp 12: San Juan – Cordoba

Lördag 15 januari
20:15-20:45 Etapp 13: Cordoba – Buenos Aires

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: